Grindebacken Strandhak & Handelsbod
Event

Island Conjunction Concert

Festivalkväll på Grindebacken Strandhak

Välkomna den 22:a juli på Island Conjunction Concert på Grindebacken Strandhak!
Det kommer att bli en eftermiddag och kväll fylld av musik, mat och dryck. Festivalmat i form av hamburgare och specialdrinkar med specialpriser utlovas! Med allt ifrån blues och 70-tals inspirerad folkmusik till modernare pop hittar du helt säkert något du gillar. Kanske finner du en ny favorit bland vår line-up?
Nedan ser du artisterna som hittills är bekräftade.
15 - Tills ni tröttnar

Gratis inträde

The Honeybees

20:30

The Honeybees är bandet sprunget ur Auburn C Lee och Strap "Billy" Burtons rubbade fantasi. Bandet beskrivs bäst som något form av urspårat 70tals-tåg; förbluffande, hjärtkrossande och explosivt. Det smäller och vrålas. Börjar ni få en bild?

Auburn, Strap och deras bihang av välstuderade bluesveteraner kommer leverera buzzing beats, swinging blues och rock'n'roll i världsklass. Så länge dom kan.

Blind Molly

16:00

Med 70-talets folk-era i blodet, blandar Blind Molly allt från skön stämsång till Kalifornien-doftande folkrock. Det nystartade bandet, som har sitt ursprung i de småländska skogarna, har precis spelat in sin första EP som släpps i slutet av sommaren.

Alster

19:00

I en liten replokal i Göteborg med silvertejpad bas och glappiga sladdar sitter nystartade Alster och knåpar ihop låtar som har med jazzfusion och indie att göra.

Elsa Jelkeby/Myren

15:00

Myren är namnet på det projekt med folk-inspirerad musik som Elsa Jelkeby skrivit under det senaste året här på Gullholmen och Härmanö. Musiken har skapats i mötet mellan havet, naturen och berättelserna som finns inom och runt oss här. Elsa bjuder på gitarrspel och sång, och även banjo om modet finns!